Persoonlijke Huisvesting

Uw eigen woning indelen, geheel zoals u dat wenst en in uw eigen stijl. Klooster Nazareth biedt u daarvoor ongekende mogelijkheden. Er is een uitgebreid aanbod aan uitbreidingsen indelingsvarianten die zorgvuldig zijn ontworpen en op elkaar afgestemd, hetgeen bij iedere combinatie leidt tot een mooi en functioneel eindresultaat. Zowel het exterieur als het interieur. Creƫer bijvoorbeeld extra ruimte met het toevoegen van een fraaie erker of de toevoeging van een slaap-, speel-, werkkamer of badkamer op de begane grond. Wellicht kiest u echter toch liever voor een extra ruime woonkamer. Betrek de woonkamer bij uw achtertuin door openslaande tuindeuren of de plaatsing van een veranda. Voldoet ons pakket van uitbreidingsen indelingsvarianten niet helemaal aan uw verwachtingen, dan staat onze deskundige makelaars met plezier voor u klaar om samen met u uw droomwoning te realiseren.

Uitbreidings- en indelingsvarianten
Voor de vrijstaande Kloosterwoningen en halfvrijstaande Park- en Hofwoningen zijn de volgende Persoonlijke Huisvesting uitbreidings- en indelingsvarianten van toepassing:

Woonkamer xl
Woonkamer en suite
Woonkamer xxl
Ramen zijgevel
Speelkamer
Dakraam
Speelkamer XL
Dakkapel
Speelkamer XXL
Verdieping XL
Slaapkamer en
badkamer BG
Verdieping XXL
Slaapkamer en
badkamer BG XL
Dakterras
Erker
Vaste Trap
Veranda
Seperaat toilet
Carport
Wasruimte VD1 of VD2
Garage
Slaapkamer(s) VD1 of VD2
Schuifpui
Badkamer VD1 of VD2
Schuifdeuren
naar keuken


Enkele uitbreidings- en indelingsvarianten kunnen niet bij iedere kavel gerealiseerd worden. De makelaars zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.