Klooster Kloosterschool Nieuwbouw

Appartementen Klooster

Hieronder tonen we enkele voorbeelden van de appartementen die in het Klooster gelegen zijn. Voor het complete overzicht van de appartementen kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

De verkooptekeningen zijn te downloaden op de pagina “Verkoopinformatie”    

Zuster Francina

Aan de linkerzijde van de statige toegangsdeur ligt het appartement Zuster Francina met een gebruiksoppervlakte van ca. 150 m². In dit appartement heeft u de beschikking over twee slaapkamers, een luxe badkamer en een royale woonkamer met eetkeuken over de totale breedte van het appartement, met directe toegang tot de buitenruimte van maar liefst ca. 138 m².

Zuster Canuta

Op de eerste verdieping bevindt zich appartement Zuster Canuta met een gebruiksoppervlakte van ca.126 m². Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u de beschikking over twee royale terrassen van maar liefst ca. 25 m². In dit appartement heeft u de beschikking over twee slaapkamers, een comfortabele badkamer en ruimte voor een designkeuken met eettafel en gezellige zithoek.

Zuster Chrysantha

Op de eerste verdieping bevindt zich ook appartement Zuster Chrysantha met een gebruiksoppervlakte van ca. 183 m². Aan de voor- en achterzijde bevinden zich twee royale terrassen van maar liefst ca. 25 m². In Zuster Chrysantha heeft u de beschikking over drie slaapkamers en zelfs twee badkamers. Dat is optimaal genieten in alle vrijheid.

Zuster Leonarda

Het appartement, Zuster Leonarda, op de tweede verdieping biedt u een rijk gevoel van ruimte door de metershoge plafonds met de prachtige, oude dakspanten. Het gevoel van ruimte wordt nog verder versterkt door een royaal woonoppervlak van ca. 126 m². Bovendien heeft het een ruime loggia van maar liefst ca.16 m².

Zuster Francina - Klooster

Appartementen Kloosterschool

Hieronder tonen we enkele voorbeelden van de appartementen die in de Kloosterschool gelegen zijn. Voor het complete overzicht van de appartementen kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.


De verkooptekeningen zijn te downloaden op de pagina “Verkoopinformatie”    

Zuster Louisa

Aan de verstilde kloostergangen op de eerste verdieping van de Nazarethschool liggen de vijf zeer comfortabele appartementen Zuster Louisa, met een gebruiksoppervlakte variërend van ca. 65 m² tot ca. 80 m². Ze hebben een ruime woonkamer met gezellige leefkeuken, twee slaapkamers en luxe badkamer. Enkele appartementen hebben een mooie entresol voor extra ruimte.

Zuster Margaretha

Het appartement Zuster Margaretha op de tweede verdieping van de Nazarethschool heeft de ongekende luxe van een eigen plateaulift vanaf de eerste verdieping, die direct uitkomt in het appartement. De hoge plafonds met de fraaie oude dakspanten, een royaal gebruiksoppervlak van ca. 114 m². Het appartement heeft twee grote slaapkamers en een luxe badkamer. Een royale loggia biedt u volop gelegenheid voor het plaatsen van een grote eettafel of loungehoek.

Zuster Louisa - Kloosterschool

Appartementen nieuwbouw

Hieronder tonen we enkele voorbeelden van de appartementen die in de nieuwbouw gelegen zijn. Voor het complete overzicht van de appartementen kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.


De verkooptekeningen zijn te downloaden op de pagina “Verkoopinformatie”    

Metten

De ruime balkons vanaf de tweede verdieping bieden een fraai zicht op de groene haagjes van de stille kloosterhof. Hier ligt het ruime appartement Metten, met een woonoppervlakte van ca. 122 m². Binnen heeft u een grote woonkamer met volop gelegenheid voor een gezellig zitgedeelte en woonkeuken, twee slaapkamers en comfortabele badkamer. De inrichting van dit luxe appartement is geheel aan te passen aan uw woonwensen en eventueel uit te breiden met een extra kamer.

Vespers

Op de bovenste verdieping van de nieuwbouw bevindt zich dit bijzonder riante appartement Vespers met een vloeroppervlak van maar liefst ca.128 m². De royale woonkamer kent verrassende hoeken voor zowel een grote zithoek, een eethoek met lange eettafel als een ruime leefkeuken. Het heeft een luxe badkamer, een riante masterbedroom en grote studeerkamer annex tweede slaapkamer. Op uw ruime loggia geniet u van prachtige vergezichten over Gemert.

Appartement Metten - Nieuwbouw